Pogosta vprašanja!

Kaj je Pet Paket?

Petpaket je mesečna naročnina, kjer vsak mesec prejmete paket s priboljški in igračami za vašega ljubljenčka. Možno je naročiti dve vrsti paketa – enega za pse, drugega za mačke.

Kaj vsebuje PetPaket?

Vsak PetPaket vsebuje 2 – 3 vrečke okusnih priboljškov, 1 – 2 igrački in pri psih tudi vrečke (6 rolic po 20 vrečk) za pobiranje kakcev. Okus priboljškov lahko sami izberete pri naročilu – pri psih sta na voljo okusa piščanec/raca in riba, pri mačkah pa imate na izbiro ribji ali mesni meni. Pri igračkah pa poskrbimo, da vsak mesec kot presenečenje prejmete nekaj drugega – tako se jih vaš ljubljenček ne bo naveličal.

Kako deluje?

Pri naročnini na PetPaket izberete, ali paket naročate za kužka ali mucka. Pri kužkih poleg okusa priboljškov izberete tudi težo oz. velikost kužka, pri muckih pa samo okus priboljškov. Nato izberete čas trajanja naročnine – ali želite naročiti samo en poskusni paket, ali pa se želite prijaviti na 3-mesečno/6-mesečno naročnino, kjer je možno samo enkratno plačilo za vse 3 oz. 6 paketov. Od naročnine na PetPaket se vedno lahko odjavite – prav tako vam v primeru, da s katerimkoli izdelkom iz paketa niste zadovoljni vi ali vaš ljubljenček, izdelek brez problema zamenjamo.

Kdaj bomo prejeli prvi paket?

Prvi paket odpošljemo v roku 2 – 3 delovnih dni. Vsak sledeči paket pa odpošljemo 15. naslednji mesec (primer: če se na PetPaket naročite 29. decembra, boste prvi paket prejeli v prvem tednu januarja, drugega odpošljemo 15. januarja, tretji paket pa 15. februarja).

Imamo psa, ki je majhen in psa, ki je velik – ali lahko naročim primerna paketa za oba?

Seveda. Najprej naročite paket za prvega psa, potem pa boste lahko izbrali opcijo “Nadaljuj z nakupovanjem” in naredili novo naročilo še za drugega psa.

Ali je možno naročiti paket za psa in muco hkrati?

Seveda. Najprej kliknete “Naroči se” in pri prvem vprašanju (katero vrsto ljubljenčka imate) izberete, ali boste najprej naročili paket za psa ali mačka. Ko odgovorite na vsa vprašanja, izberete možnost “Nadaljuj z nakupovanjem”, in naročite paket še za drugega ljubljenca.

Kakšne priboljške vsebuje vaš paket?

PetPaket vsebuje priboljške znamk Antos in Flamingo. Če je vaš pes ali maček alergičen na katerokoli sestavino ali preprosto izbirčen, pa imate ob naročilu možnost izbrati tudi okus priboljškov, pri čemer pri psu lahko izbirate med dvema okusoma (piščanec/raca in riba), pri mucku pa med ribjimi in mesnimi priboljški.

Ali je mogoče naročiti samo en poskusni paket brez vezave na naročnino?

Da. Pri izpolnjevanju naročila boste imeli pri vprašanju o želenem času trajanja naročnine možnost izbrati enkraten poskusni paket.

Na kakšne načine lahko plačam svoj PetPaket?

PetPaket je mogoče plačati po povzetju (ob prevzemu paketa), s kreditno kartico in Paypalom ter po predračunu.

Ali dostavljate PetPaket tudi izven Slovenije?

PetPaket zaenkrat dostavljamo samo na naslove znotraj območja Republike Slovenije.

Koliko me stane poštnina?

Poštnina pri PetPaketu je za vas vedno brezplačna (ne glede na način plačila ali tip vezave), saj jo krijemo mi.